ZEOLIT ZA DETOKSIKACIJU

zeolit-2

Da smo ,,zatrovani,, preko vazduha, vode i zemlje je opomena i upozorenje za sve nas. Kako to ublažiti? Šta koristiti, a da pri tom dolazi iz prirode? Rešenje je ZEOLIT.
Zeolit je kompleksni mineral, a u prirodi postoji više od 200 vrsta zeolita. Najčistiji i najefikasniji koji se našao u humanoj upotrebi je kristalni klinoptilolit koji je najčistiji i najefikasniji. On je neškodljiv što su dokazale hemijske i toksikološke analize. Najviše ga ima u Srbiji, u podnožju Kopaonika i na Kosovu.
Zeolit ima sposobnost da “pokupi” dosta molekula elemenata kao što su teški metali koji su loši po zdravlje, tako što ih vezuje za sebe i efikasno detoksikuje organizam.

Kako se koristi?

Zeolit se pije pomešan sa vodom, ali se može mazati i na kožu ukoliko imate neki kožni problem. Tokom korišćenja zeolita preporuka je da se pije najmanje 2 litre vode, da se izbalansirana ishrana.

Dodatak zdravoj ishrani

Ostali korisni efekti zeolita: podiže imunitet, pospešuje izbacivanje viška tečnosti,
smiruje alergijske simtome, pomaže čišćenju jetre, reguliše povišen pritisak, snižava šećer, reguliše PH vrednosti u krvi, čisti organizam od toksina.
Zeolit je i dijetetski suplement jer sadrži dosta minerala, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, natrijuma i kao takav predstavlja odličan dodatak u zdravoj ishrani i u borbi sa zagađenjima svih vrsta.
Zeolit je pristupačan, a da biste kvalitetno oprali povrće i voće možete u vodu u kojoj perete ove namirnice ubaciti kašičicu zeolita.

Leave your comment